Beschermende paint protection film voor uw auto

Paint protection film

Voor een optimale bescherming van uw auto is er paint protection film. Deze niet zichtbare, honderd procent transparante en zelfherstellende beschermfolie garandeert bescherming van het lakoppervlak tegen beschadigingen van buitenaf. Door de paint protection film blijft uw auto als nieuw. Ook bij langdurig en intensief gebruik. Waardoor u langer van uw auto kunt genieten en zeker kunt zijn van een hogere restwaarde in het geval van verkoop. Bij gebruik van hoogwaardige folies, kunt u zelfs een garantie van tien jaar krijgen. Waar de folies tegen beschermen, welke verschillende producten ervan zijn en hoeveel het aanbrengen daarvan kost, volgt in deze blog.

Waartegen de verschillende paint protection film producten beschermen

De paint protection film beschermt tegen schade die kan worden veroorzaakt door steenslag, krassen, boomhars, insecten, zuren, zouten, oliën en industriële uitstoot, maar ook door het inbranden van bijvoorbeeld vogelpoep. De vooraanstaande paint protection film producten zijn die van Premium Shield. Deze zijn innovatief en van superieure kwaliteit. De lakbeschermingsfilm Elite van deze serie is hét product op het gebied van vlekbestendigheid. Uw auto wordt hiermee door een geavanceerd topcoatsysteem beschermd tegen steenslag, vuil en vlekken die veroorzaakt kunnen worden door zuren, schuur- en oplosmiddelen. Het biedt een langer behoud van de buitenoppervlakte dat minder regelmatig onderhoud behoeft. Dan is er de beschermingsfilm Premium Shield Elite voor bescherming van geverfde, gel-gecoate of andere kwetsbare oppervlakten. Die ook een langer behoud van de buitenoppervlakte van uw auto verzekert door de duurzaamheid en weerstand tegen vlekken, vuilinsluitingen en meer.

Wat kost het aanbrengen van een lakbeschermingsfilm?

De kosten die berekend worden voor het laten aanbrengen van een lakbeschermingsfilm hangen af van de bewerkelijkheid en duur van de applicatietijd, die op hun beurt weer afhankelijk zijn van het type auto. Een algemene prijs voor een full front behandeling met beschermingsfolie is vanaf 1750 euro, exclusief BTW en voorbereidingskosten. Bij zo’n complete behandeling wordt de hele voorkant van de auto meegenomen, waaronder de voorbumper, motorkap, voorschermen, koplampen a-style en spiegels. Dat een optimale en duurzame bescherming daarvan inhoudt.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *