De mooiste aftermovie laten maken

aftermovie

Stel je voor je hebt wekenlang lopen zwoegen om een evenement te organiseren. Je zakelijke relaties zou je graag een bedankje willen geven. Dit kun je tegenwoordig doen door middel van een aftermovie. Een aftermovie kun je laten maken van allerlei bedrijf gerelateerde evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse kerstfeest waar iedereen zijn best doet om verkleed te komen of een grote presentatie die je hebt gehouden voor je zakenrelaties. Een aftermovie is een herinnering op beeld. Je houdt je herinneringen natuurlijk altijd in je hoofd, maar hoe leuk is het om je herinneringen op beeld vast te leggen en de mogelijkheid te hebben om het later nog eens terug te kijken?

Flitsende zakelijke aftermovies

Een aftermovie op zakelijk gebied hoeft absoluut niet te betekenen dat het gelijk saai of niet modern is. Ook een aftermovie van de jaarlijkse presentatie kan door professionals op een flitsende manier gemonteerd worden. Door een bedrijf in te huren en goed over te brengen wat de wensen zijn weet jij precies wat je kan verwachten. De editors zullen de beelden van het evenement laten versterken door het uitkiezen van mooie muziek en eventueel ook nog aanvullen met toffe visuals. Door hun werkervaring weten ze vaak precies waar de focus gelegd moet worden om het goede gevoel over te brengen.

Aftermovie als marketingtechniek

 

Een aftermovie hoeft niet alleen te dienen voor een leuke herinnering achteraf, maar je kun hem ook goed inzetten als marketinginstrument. Waar je wellicht een ongecensureerde versie naar je medewerkers stuurt, kun je direct aan het bedrijf vragen of ze een kortere versie willen maken die je kan verspreiden onder je zakelijke relaties en sociale media. Maak voor je klanten een bedankmail waarin je ze laat merken hoe je jullie samenwerking of andere vorm van relatie juist zo waardeert. Door je aftermovie op sociale media te verspreiden laat je beknopt zien wat jullie doen én kun je op die manier nieuwe potentiële klanten aantrekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *