Lekker en verantwoord eten en drinken in een café in Vianen?

Café Vianen

De hedendaagse standaard van verantwoord, gevarieerd en smakelijk eten en drinken geldt ook voor Vianen. Waar je gemakkelijk een café in Vianen kunt vinden met een wisselend aanbod van biologische producten uit de streek en van het betreffende seizoen. Tezamen met eerlijke producten die van verder komen met een keurmerk, waarvan de productie niet ten koste gaat van de arbeiders in het land van herkomst en het milieu. Met iedereen en alle wensen wordt in Vianen in het café rekening gehouden. Of je nu vleeseter, vegetariër, veganist bent of lactose- en/of glutenvrij eet. Daarbij is gezelligheid en gemoedelijkheid een belangrijk onderdeel van het aanbod.

De lunch als centraal thema in het café in Vianen.

In Vianen wordt in het café uitgebreid aandacht besteed aan de lunch als belangrijkste maaltijd van de dag. Dat zich vertaalt in een uitgebreide keuze op de menukaart. Die bestaat uit heerlijk en rijkelijk belegde broodjes, vers gemaakte soepen, frisse salades en met verse ingrediënten belegde wraps. In de ontspannen sfeer van Vianen voelt met zich gemakkelijk op z’n gemak in het café. Met de goede zorg van de fijne bediening kan de gast er tot rust komen, zich even losmaken van werk of andere bezigheden, de maag gezond vullen en zich opladen voor de rest van de (werk)dag.

Koffie, taart en een borrel

Maar men kan ook in de horeca in Vianen terecht voor verschillende versgemalen koffies, een ruim assortiment aan thee, smoothies en eigen gemaakte limonades. Bij de koffie en thee kan naar wens een lactose- en glutenvrije eventueel vegan zelfgebakken en dagvers taartje gegeten worden. Voor de liefhebbers en als er iets te vieren valt, bestaat de mogelijkheid tot het reserveren van een high tea. Tenslotte kan er voor, tijdens of na het eten, de koffie of thee een speciaal of gewoon biertje en goede wijn gedronken worden en geldt de mogelijkheid tot het reserveren van een high wine. Zo valt er een totaalpakket te beleven op het gebied van uitgaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *