Multimedia in de auto

Multimedia auto

De langverwachte vakantie staat voor de deur en vol enthousiasme stapt het hele gezin in de auto. Maar na een half uur beginnen de kinderen zich al te vervelen. Gelukkig heeft dit gezin een nieuw multimediasysteem in de auto laten installeren. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld op de achterbank een dvd gekeken kan worden, terwijl er een ander gezinslid op de smartphone de krant kan lezen. Daarnaast kan tegelijkertijd een muziekje aangezet worden door de bestuurder. En dit allemaal via het dashboard van de auto.

 

Voor dagelijks gebruik

Maar ook dagelijks kan de multimedia in de auto gebruikt worden. Het komt vaak voor dat collega’s elkaar ophalen en samen naar het bedrijf rijden of naar die belangrijke vergadering. Maar helaas moeten ze wachten in een lange file omdat er een ongeluk is gebeurd. Gelukkig hebben ze een laptop tot hun beschikking en kunnen ze via het multimediasysteem alvast inloggen. Het is nu mogelijk om alvast wat mails te bekijken en te verwerken, maar ook kunnen ze gewoon digitaal aanwezig zijn bij de vergadering. Zo hoeven ze niets te missen.

Radio luisteren, een fijne cd van uw favoriete zanger, een dvd kijken op een scherm op de achterbank of zelf een computerspelletje spelen behoren tot de mogelijkheden. Het systeem is op een eenvoudige manier te bedienen en vervelen in de auto behoort tot het verleden.

Mogelijkheden

Je kunt dit multimediasysteem zelf installeren maar hiervoor wordt wel wat technische kennis vereist. Alle onderdelen moeten los gekocht worden en op de juiste manier gekoppeld. Er zijn echter ook bedrijven die dit voor je kunnen doen. Hiervoor wordt gekeken wat jouw wensen zijn, maar ook wat de mogelijkheden zijn van jouw auto en, natuurlijk niet onbelangrijk, wat hiervan de kosten zijn. Je hoeft hiervoor alleen een afspraak te maken en ter plaatse worden de mogelijkheden bekeken. Maar ook kunt je een offerte aanvragen via de website van dit betreffende bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *