Wat is fitness voor vrouwen in Rotterdam?

Fitness voor vrouwen rotterdam

Voel jij je onzeker tijdens het sporten? Durf jij geen squats te doen in je eigen sportschool? Voel jij je gebody-shamed door mannen in jouw sportschool? Zeg dan gedag tegen je oude sportschool en sluit je aan bij fitness voor vrouwen in Rotterdam! Deze sportschool is alleen toegankelijk voor vrouwen en is bedoeld om een vrouwen een prettig gevoel te geven tijdens het sporten. Ook alle aanwezige medewerkers zijn allemaal vrouwen en de ramen zijn allemaal geblindeerd. Dit maakt het mogelijk voor moslims om zonder hoofddoek te sporten wanneer dat wenselijk is. Fitness voor vrouwen doet er alles aan om vrouwen in een prettige omgeving te kunnen sporten.

 

Mogelijkheden van fitness voor vrouwen in Rotterdam

Omdat zowel de klanten als de medewerkers uit vrouwen bestaan zijn de aanwezige apparaten en oefeningen ook op het vrouwelijke lichaam aangepast. In een gemixte sportschool is er vaak een gebrek aan bepaalde apparaten, vandaar dat die bij de fitness voor vrouwen wel aanwezig zijn. Nooit meer wachten tot dat ene apparaat vrijkomt; in Rotterdam zijn er altijd genoeg apparaten beschikbaar voor iedereen. Ook de groepslessen zijn aangepast op het vrouwelijk lichaam. Zo zijn er veel meer lessen toegevoegd die de focus op de drie b’s leggen: benen, buik en billen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat dit de drie delen van het lichaam zijn waar de vrouwen graag verandering in zouden willen zien.

 

Proefles bij fitness voor vrouwen in Rotterdam

Ben je overtuigd en zou je graag aan een proefles willen deelnemen? Geen probleem! OriĆ«nteer je een middagje en kijk of een sportschool speciaal voor vrouwen iets voor jou is. Neem deel aan een van de groepslessen of kijk of het inschakelen van een personal trainer iets voor jou is. Wanneer je na de les overtuigd bent geraakt kan je een aanmeldingsformulier invullen. In dit formulier bepaal je zelf het prijzenpakket, afhankelijk van de extra’s die je graag wil toevoegen. Sluit je vandaag nog aan bij fitness voor vrouwen in Rotterdam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *