Een gezonde hond eet biologisch vlees uit Zwolle

Bio vlees voor honden Zwolle

Als je gezond bent voel je dat, daarom probeer je gezond te eten. Maar let je er wel op of jouw hond gezond eet? Net als bij jou voelt een hond zich beter met een gezond dieet. Je kan bijvoorbeeld Bio vlees voor honden kopen in Zwolle. Op de korte termijn zorgt een goed dieet ervoor dat jij en je hond zich beter voelen, jullie hebben meer zelfvertrouwen en komen de dag ontspannen tegemoet. Op de lange termijn zorgt bio vlees voor honden ervoor dat je hond langer leeft en minder kans heeft om ziektes op te lopen. Hondenbrokken zijn natuurlijk heel anders dan biologisch vlees uit Zwolle, zijn die dan niet echt goed voor honden? Welk voer is nou eigenlijk het beste voor de spijsvertering van een hond?

Wat voor eten heeft een hond nodig?

De eerste honden zijn ontstaan uit wolven, die wolven aten de restjes eten die mensen achterlieten of met ze deelden. Dankzij dit dieet hebben honden meer amylase dan hun voorouders zodat ze ons zetmeelrijke dieet beter kunnen verteren. Ondanks deze veelzijdige spijsvertering is een gezond hondendieet nog steeds gebaseerd op dierlijke vetten en proteïnes. Hier vind je maar weinig van in hondenbrokken. Sinds eind 19e eeuw tot begin 20e eeuw zijn mensen steeds meer hondenbrokken gaan gebruiken als standaard voer. Opmerkelijk is dat er sinds die tijd aanzienlijk meer honden lijden aan steeds meer ziektes. Omdat het vooral gaat om gevolgen op de lange termijn zijn de nadelen van deze transitie grotendeels onopgemerkt gebleven. Bescherm jouw hond van deze moderne ziektes met bio vlees voor honden uit Zwolle.

Een detox voor je hond

Naast een goed dieet is het ook gezond om eens in de zoveel tijd een drainagekuur te doen. Dit kan bijvoorbeeld door twee maal per jaar artisjok, asperge of Canadese geelwortel aan je hond te voeren. Zo’n detox stimuleert de darmen, de nieren, het lymfestelsel en de lever zodat ze makkelijker afvalstoffen kunnen verwerken. Hierna neemt je hond voedingstoffen en medicijnen beter op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *