Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) leren in Almere

NLP training Almere

Bij de NLP training in Almere leer je alles over je eigen innerlijke krachten. Dit gebeurt volgens de theorie rondom neuro linguïstisch programmeren. In de NLP training staan dus je eigen krachten centraal. Het kan soms zo zijn dat deze uit beeld zijn verdwenen. Hierdoor kan het zo lijken alsof je overtuigingen niet meer in lijn zijn met je eigen persoonlijkheid. Dit beeld is door de jaren heen ontstaan door allerlei externe invloeden, zoals bijvoorbeeld hoe andere mensen over jou denken.

 

Zelfbeeld en de invloed van je eigen denkwijzen

Wat er meestal gebeurt is dat je de gedachtes van anderen in je eigen denkbeeld integreert. Dus eigenlijk pas je je leefpatroon hierop aan. Alleen dat zelfbeeld strookt meestal niet met de werkelijkheid. Het kan dan gebeuren dat je denkt dat een bepaald beroep niet bij je past. Simpelweg omdat je dit vaak in je omgeving hebt gehoord. Deze gedachtes zijn dus in geprogrammeerd in je brein. Door het volgen van een NLP training krijg je inzicht in deze gedachten. Je leert ook hoe je deze gedachtes kunt veranderen en vervolgens jezelf kunt veranderen in de persoonlijk die je echt bent. Hierdoor krijg je energie terug en daarbij ook levenskracht. In de trainingen wordt aandacht besteed aan praktische oefeningen zodat het geleerde toepasbaar is in de praktijk.

 

Wanneer een NLP training volgen?

Op een bepaald moment in je leven kom je terecht op een kruispunt waarin oude patronen voor jou niet meer werken. Het lijkt wel alsof ze gewoon niet meer bij je passen. Misschien staat het je carrière in de weg zodat je niet de kant op kunt gaan die je eigenlijk op wilt. Hierdoor komen zelfontwikkeling en persoonlijke groei in de knel. Dit kan gelden voor je zakelijke leven maar ook voor je persoonlijke situatie. Door NLP training te volgen ga je emotionele connecties aan. Je gaat leren hoe je keuzes maakt vanuit je eigen bewust zijn. Hierdoor stel je doelen die daadwerkelijk bij jezelf passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *