Wat doet een Gay DJ?

Gay DJ

Zegt het woord Gay DJ je iets? Dit is een diskjockey die gespecialiseerd is op het verzorgen van muziek op feesten in de LGBTQ+ community. Laat al je gasten genieten van een heerlijke avond met de beste muziek. Wanneer je een Gay DJ inschakelt kan je zelf bepalen welke muziek je gedraaid wil hebben, maar dit kan je natuurlijk ook aan de expert overdragen. Laat weten hoeveel uren je ongeveer met muziek wil vullen en de DJ zal jou en je gasten laten verrassen. Spice je feestje op en boek vandaag nog een Gay DJ voor je aankomende feest!

 

Taken van een Gay DJ

Als klant bepaal jij zelf wat je wel en niet door de DJ uit wil laten voeren. Een Gay DJ is altijd in het bezit van eigen apparatuur. Denk hierbij aan de draaitafel, een microfoon, speakers en andere apparatuur die van elk feestje een knalfeest maken. Wanneer je zelf al in het bezit bent van enkele materialen kan je dit van tevoren aangeven. Naast het reguleren van de muziek kan je een DJ ook vragen om de rol van mc te vervullen. In dit geval draait de DJ niet alleen plaatjes maar maakt hij ook gebruik van de microfoon om het feestje helemaal compleet te maken. Een Gay DJ is niet alleen in te huren voor feesten binnen de LGBTQ+ community, maar voor iedereen die behoefte heeft aan een goede en leuke DJ.

 

Waar staat een Gay DJ voor?

Zoals de naam al suggereert is de Gay DJ geschikt voor LGBTQ+ feesten. Deze afkorting staat voor: lesbian, gay, bisexual, transgender, queer en nog veel meer. Natuurlijk kan je als hetero ook een Gay DJ inhuren. Zo vervang je dat saaie feestje met simpele muziek door het feest van het jaar! Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw DJ in om een feest te maken die mensen niet snel zullen vergeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *