Kapper Zaandam

Kapper zaandam

De meeste mensen zijn er dol op: de kapper. Velen kunnen niet wachten tot wanneer het weer tijd wordt voor een verfrissende knipbeurt, inclusief hoofdmassage en allerlei lekkere spulletjes in je vers gekapte haar. Hoewel veel mensen trouw altijd naar dezelfde kapper zijn, is het best wel leuk om eens naar een ander te gaan. Iedereen knipt toch net anders, en daarmee maak je je knipbeurt elke keer weer een uitstapje. Misschien ga je altijd in Amsterdam, of in Oostzaan of Wormerveer. Kies eens voor een kapper in Zaandam! Dat is niet ver, maar brengt je toch weer even ergens anders.

Goed en snel bereikbaar

Je kunt Zaandam, en dus ook een kapper in Zaandam, makkelijk en snel bereiken met het openbaar vervoer. En je bent dus ook zo weer thuis. In het centrum van de stad is vrijwel alles op loopafstand, dus dat is niet ingewikkeld. Bovendien is het grootste deel van de stad heel rolstoeltoegankelijk en daarnaast ook breed opgezet. Een aangename ervaring dus, niks hoeft je bezoek aan een kapper in Zaandam in de weg te staan. Je kunt van tevoren op internet of in het telefoonboek opzoeken welke kappers er zijn en waar, en telefonisch of online een afspraak maken. Maar bij veel kappers kun je ook gewoon even binnenlopen, vaak is er wel een plekje.

Maak er een gezellig middagje van

 

Als je toch naar de kapper in Zaandam gaat, dan kun je er net zo goed een hele dag van maken. Er is namelijk genoeg te doen in de grootste stad binnen de Zaanstreek. Naast de prachtige en vermakelijke toeristische highlights, heeft de stad een gezellig en bruisend centrum met veel verschillende winkels, er zijn veel gezellige kleine eettentjes waar je bijna altijd aan kan schuiven, je kunt naar het theater of de bioscoop, of gewoon lekker langs de Zaan wandelen en de oude Verkadefabriek bezoeken. Als dat geen fijne dag wordt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *