Welke sieraden passen bij de outfit

goedkope sieraden

Je hebt je hele kledingkast op de kop gezet, maar het heeft gewerkt! Want nu heb je dan eindelijk de perfecte outfit voor de dag gevonden. Fantastisch natuurlijk, maar met een goede outfit alleen ben je er nog niet. Je hebt nog sieraden nodig. Veel mensen denken dan meteen aan het prijskaartje van diamanten, edelstenen en robijnen, maar sieraden hoeven tegenwoordig echt niet zo duur meer te zijn. Goedkope sieraden zijn vaak nét zo mooi! Met onderstaande tips maak je snel je outfit compleet, met de mooiste sieraad combinaties.

een klassieke, zakelijke outfit

Misschien moet je vandaag werken en draag je een zakelijke, professionele outfit. Of misschien houdt je van de klassieke, minimalistische kledingstijl. Houdt het wat betreft de sieraden dan net als de outfit zelf: rustig. Kies bijvoorbeeld voor een korte, dunne ketting, of één of twee armbandjes om dezelfde pols. Voor de zakelijke look is een horloge een must-have. Denk vooral niet te ingewikkeld.

Een avondje uit

Een felgekleurde jurk of een top met stoere print. Als je een avondje uit gaat kan alles! En dat geldt ook voor de sieraden. Kies voor grote statement oorbellen en kettingen. Combineer meerdere armbanden rond één pols. Goedkope sieraden kun je vaak fantastisch met elkaar combineren, waardoor je de mooiste creaties krijgt. Durf gewaagde keuzes te maken, door bijvoorbeeld goud en zilver ook met elkaar te combineren.

Een zomerfestival of concert

Een festival is iets heel anders dan een doordeweekse dag. Je mag helemaal losgaan met je outfit, én je sieraden. Niets is te gek. Combineer grote kettingen en dunne kettingen. Gooi tientallen armbanden rond je pols en rijg aan elke vinger een grote ring. Maar kies hier wel goedkope sieraden, voor het geval er iets kwijtraakt of kapot gaat in de drukte van het dansen. En vergeet niet; dit zijn algemene tips. Uiteindelijk is het dragen van sieraden iets persoonlijks, en moet je vooral kiezen voor de sieraden die jou laten stralen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *