Een body scan laten doen

body scan

Wil jij meer te weten komen over je lichaam en hoe bijvoorbeeld de basiswaarden in je lichaam zijn? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen om een body scan door bodyscanalyser te laten doen. Door middel van zo’n scan kom je een hoop verschillende dingen over je lichaam te weten. Een paar van de dingen die je te weten komt door middel van een scan zijn: je conditie van het cardiovasculair systeem, de gezondheid van organen, hormoonsysteem, mineralen en vitamine ne nog veel meer. Door middel van zo’n scan kom je dus heel veel te weten over je lichaam en kan het bijvoorbeeld erg handig zijn als je bepaalde dingen moet aanpassen om een vervolg scan te doen zodat je precies kan zien of het je is gelukt en hoe je lichaam er nu aan toe is. Als je dus bijvoorbeeld een bepaald dieet volgt om je bloeddruk te verlagen en bepaalde extra voedingsstoffen binnen moet krijgen kan je dus zien of het dieet succes heeft gehad. 

 

Waarom? 

Er zijn verschillende redenen waarom je misschien in de markt bent om een body scan te laten doen. Door middel van zo’n scan krijg je snel en gemakkelijk inzicht over een hoop belangrijke waarden in je lichaam. Dit maakt het ideaal om te gebruiken als bijvoorbeeld een beginpunt. Stel je wilt graag gezonder leven en je gaat meer sporten en een dieet volgen kan je doormiddel van de eerst meting precies zien wat de verbeteringen voor je lichaam zijn en of je waardes nog allemaal gezond zijn. Een van de voordelen is dat je er dan vroeg bij bent als je bijvoorbeeld gaat zakken in een bepaalde waarde en kan je dit dan ook op tijd oplossen. Je zou al deze dingen niet weten zonder een scan, een body scan kan je dan ook elke maand laten doen om je voortgang bij te houden. Dit werkt als je veranderingen ziet ook nog eens extra motiverend. 

 

Hoe werkt het? 

Een body scan werkt door middel van het lezen en gebruik maken van bepaalde techniek. Het is dan ook een energetisch meetinstrument. Door Middel van te luisteren naar bepaalde frequenties in je lichaam wordt er een meting gedaan. Je ziet dan ook de uitslag van de waarden erg makkelijk terug en wordt ingedeeld in bepaalde kleuren, groen is dan goed en rood is slecht. Dit maakt het erg makkelijk af te lezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *